Sant Jordi a les biblioteques de la UdL

Descarregar Pdf

Per celebrar la Diada de Sant Jordi, les biblioteques organitzen diferents activitats que  tindran lloc al llarg de la setmana:

  • Paradetes de llibres

Com cada any, totes les biblioteques instal·len paradetes amb llibres per a que els usuaris i usuàries  se’ls enduguin gratuïtament.

Trobareu llibres procedents de fons de donació, duplicats i/o no incorporats a les nostres col·leccions. Us convidem a agafar el  llibre que més us agradi.

  • Exposició d’obres de poesia

En el marc de les jornades La langue de la poésie contemporaine: Quatrièmes Journées internationales de la poésie contemporaine, la Biblioteca de Lletres organitza una mostra en què s'exposarà una selecció d'obres de poesia escrites per professors de la Universitat de Lleida i autors lleidatans que participen a les Jornades. També s'hi podran veure obres de poesia i narrativa traduïdes per professors de la Facultat de Lletres. 

  • Cartells amb fragments d’obres literàries

A dins de la Biblioteca de Lletres i per algun edifici de la facultat trobareu penjats cartells amb el títol: “A quina obra pertany el fragment següent?” i a continuació un fragment d'una obra clàssica o molt coneguda de la literatura  juntament amb un codi qr que enllaçarà amb el registre corresponent del catàleg.

  • Creació literària

La Biblioteca Jaume Porta us convida a que entre tots i totes escrivim una historia de manera cooperativa. Trobareu una llibreta i un bolígraf. Només haureu de continuar la història proposada.

  • Racó Cultiva't

A la Biblioteca del CAFIV estrenem un nou espai dedicat a la cultura i el lleure. Al Racó Cultiva't trobareu una selecció especial de llibres de divulgació de temàtica variada com cuina, muntanyisme, còmics, novel·les, etc.

  • Sorteig d’un lot de productes de la botiga UdL

Al llarg de la setmana, podeu venir a la Biblioteca Jaume Porta i si us feu seguidor/a del nostre compte d’Instagram i ompliu una butlleta, entrareu al sorteig d’un lot de productes de la botiga UdL. 

  • Fes match amb un llibre

La Biblioteca de Lletres oferirà el dia 23 paquets “sorpresa” amb dos o tres llibres. El paquet estarà embolicat i només es podrà llegir un petit cartell enganxat amb la temàtica dels llibres.

  • Photocall de Sant Jordi

A la  Biblioteca Jaume Porta trobareu un photocall on podreu fer-vos unes fotos ben divertides que podreu compartir a Instagram etiquetant-nos al nostre compte @bibliotequesudl.

  • Construeix un ram de roses

Veniu a la Biblioteca de Lletres i entre tots/es construirem un ram de roses amb 822 peces de LEGO.

 

No us perdeu totes aquestes activitats que hem organitzat!